Ingredients
- 400 g de popets
- 4 o 5 patates
- oli
- 2 cebes
- julivert trinxat
- sal
- 1 fulla de llorer
- tomàquet fregit
- 1/4 l de vi ranci
- 3 alls
- 30 g de xocolata
Per començar, en un paella amb oli fregirem l'all. Un cop daurat, traurem l'all i el reservarem per a més endavant. Ara posarem la ceba tallada ben petita a fregir.
Quan estigui ben daurada afegirem els popets que també daurarem i els deixarem a part un cop fets.
Amb l'oli de la paella i la ceba, hi afegirem el llorer, el julivert, el pebre i el tomàquet. Ho deixarem coure. Quan estigui gairebé fet, afegirem el vi ranci i farem que torni a coure.
Afegirem els popets, el brou i les patates tallades a trossos.
Abans de començar la cocció, farem una picada amb el morter amb els alls fregits i la xocolata. Després posarem una mica d'aigua i remenarem bé abans d'afegir-ho a la paella.
Farem una cocció d'uns vint minuts fins a que la patata estigui al seu punt. Rectificarem de sal si cal i ho servirem.