Ingredients:
- 750 grs. de sardines
- 1/2 l de vinagre blanc
- 1 all
- herbes per fer escabetx
- 3 o 4 fulles de llorer
- pebre vermell dolç
- farina
- oli
- sal
Preparació:
Netegem les sardines i les enfarinem.
Les posem a fregir en una paella.
Un cop ben fregides les apartem en un plat.
A la mateixa paella, un cop neta, posarem oli i un cop ben calent hi afagirem l'all. Haurem separat les dents d'all, però no les haurem pelades. Sofregir-ho.
Quan els alls estiguin daurats, afagirem una cullerada i mitja de pebre vermell dolç, les herbes d'escabetx i les fulles de llorer.
Ho sofregirem una mica i tot seguit afegirem 2 gots de vinagre i 2 d'aigua.
Quan arrenqui a bullir, hi posarem les sardines que abans hem fregit.
Ho deixem bullir uns deu minuts i ja tindrem les sardines llestes per posar-les en una safata.
Per menjar-les haurem d'esperar a que estiguin fredes.