Etiquetes

Patates al "caldillo"



Ingredients:
  • 4 o 5 patates en funció del tamany
  • 2 dents d'all
  • 1 cullerada de postre de comí
  • colorant alimentari
  • aigua
  • sal
Preparació:


Pelem 4 o 5 patates en funció del tamany.

Les posem a fregir.
Hi afegim sal.
Mentre han estat fregint-se les patates, en un morter, haurem posat 2 o 3 dents d'all que haurem tallat ben petit.
Afegim el comí.
Ho piquem bé amb el morter.
Hi afegim aigua i dissolem la picada d'all i comí. 
Després posem una cullerada sopera de colorant alimentari i ho dissolvem bé.
Ho afegim a la paella on tenim les patates fregides d'on haurem tret tot l'oli.

Afegim més aigua fins a cobrir les patates.
Les deixem bullir una estona fins que les patates estiguin ben cuites.
Llest per servir.