Etiquetes

Filet de porc al forn

Ingredients:

  • Filet de porc ibèric
  • 2 o 3 patates grosses
  • 1 ceba
  • 3 pomes
  • Vi ranci
  • Sal i pebre
  • Oli
  • Romaní

Preparació:

Tallem les patates per fer-les al forn. Abans però les fregirem en una paella per trencar la rigidesa i que quedin més toves.


Un cop fregides, amb el mateix oli, fregirem el filet de porc al que haurem posat sal i pebre fins que quedi ben daurat. Durant la cocció, afegirem un raig de vi ranci (aproximadament un got).



En una safata, posem les patates, la ceba que haurem tallat a trossos i les pomes que haurem trossejat a quarts.



A sobre hi posarem el filet de porc que banyarem amb una mica més de vi ranci i per sobre hi escamparem romaní.

Introduïm la safata al forn durant 40 minuts a 230 graus. Un cop cuit, ja podem servir.