Avui tenim una recepta gentilesa de la Marina Sulé Carrasco. Un plat extraordinari!
Ingredients:
- 500 grs de tallerines
- 400 grs de formatge feta
- 300 grs de tomàquets xerris
- 1 albergínia
- oli
- sal i pebre
Preparació:
Posem a escalfar el forn a 250 graus. Rentarem i tallarem l'albergínia que posarem a fregir en una paella perquè perdi la seva rigidesa, és a dir, no la fregirem del tot, només una mica perquè no sigui tan dura.
En una safata posarem els tomàquets xerri, el formatge feta i l'albergínia fregida prèviament.
A la safata hi afegirem oli, sal i pebre, després la posarem al forn durant 40 minuts a 200 graus.
Posarem a bullir les tallarines amb una mica d'oli i sal. Quan estiguin al punt les retirarem del foc i les escorrerem.
Un cop passats els 40 minuts del forn i comprovem que el tomàquet, feta i albergínia estiguin ben fets, afegirem les tallarines que barrejarem bé.
Ja ho podem servir al plat.