Etiquetes

Tallarines amb xerris i feta

 



Avui tenim una recepta gentilesa de la Marina Sulé Carrasco. Un plat extraordinari!
Ingredients:


  • 500 grs de tallerines
  • 400 grs de formatge feta
  • 300 grs de tomàquets xerris
  • 1 albergínia
  • oli
  • sal i pebre
Preparació:

Posem a escalfar el forn a 250 graus. Rentarem i tallarem l'albergínia que posarem a fregir en una paella perquè perdi la seva rigidesa, és a dir, no la fregirem del tot, només una mica perquè no sigui tan dura.




En una safata posarem els tomàquets xerri, el formatge feta i l'albergínia fregida prèviament.






A la safata hi afegirem oli, sal i pebre, després la posarem al forn durant 40 minuts a 200 graus.





Posarem a bullir les tallarines amb una mica d'oli i sal. Quan estiguin al punt les retirarem del foc i les escorrerem. 

Un cop passats els 40 minuts del forn i comprovem que el tomàquet, feta i albergínia estiguin ben fets, afegirem les tallarines que barrejarem bé.




Ja ho podem servir al plat.