- Espatlles de cabrit
- 2 llimones
- Sal i pebre
- 3 patates
- 1 seba
- Llorer
- Alls
- Julivert
- Oli
- Picada
Preparació:
Rentem les espatlles de cabrit i les posem a una safata. Espremem les dues llimones banyant les espatlles per les dues cares.
Afegim força oli per sobre de les espatlles.
Posem la sal i el pebre.
Sobre les espatlles hi posem fulles de llorer i 4 o 5 alls.
A la safata hi afegim un got i mig d'aigua i posem la safata al forn (250º) durant 45 minuts.
Tallem les patates i la seba a rodanxes per fregir-les (no cal fer-les del tot, només han de perdre la duresa).
Passats els 45 minuts, afegirem les patates i la seba a la safata.
Ho tronem a posar al forn durant 45 minuts més. Preparem una picada que necessitarem més endavant.
Passats els 45 minuts, posarem per sobre de les espatlles la picada que hem preparat.
Tornem a posar la safata el forn durant uns deu minuts més (vigilar que no es cremi la picada).
Llestos!