Etiquetes

Espatlles de cabrit al forn

Ingredients:
  • Espatlles de cabrit
  • 2 llimones
  • Sal i pebre
  • 3 patates
  • 1 seba
  • Llorer
  • Alls
  • Julivert
  • Oli
  • Picada










Preparació:

Rentem les espatlles de cabrit i les posem a una safata. Espremem les dues llimones banyant les espatlles per les dues cares.












Afegim força oli per sobre de les espatlles.











Posem la sal i el pebre.












Sobre les espatlles hi posem fulles de llorer i 4 o 5 alls.











A la safata hi afegim un got i mig d'aigua i posem la safata al forn (250º) durant 45 minuts.












Tallem les patates i la seba a rodanxes per fregir-les (no cal fer-les del tot, només han de perdre la duresa).












Passats els 45 minuts, afegirem les patates i la seba a la safata.











Ho tronem a posar al forn durant 45 minuts més. Preparem una picada que necessitarem més endavant.











Passats els 45 minuts, posarem per sobre de les espatlles la picada que hem preparat.











Tornem a posar la safata el forn durant uns deu minuts més (vigilar que no es cremi la picada).











Llestos!