- 1,2 Kgrs de pomes Golden (venen a ser 6 pomes)
- 150 de mantega
- 140 de sucre moré
- 1 base de pasta brisa

Preparació:
Pelem les pomes i traiem els cors. De cada quart de poma, en tallarem la meitat, és a dir, de cada poma en farem vuit trossos.
A una paella posarem els 150 grams de mantega i ho escalfarem fins que es desfaci.
Un cop desfeta la mantega, posarem els 140 grams de sucre moré.
Anirem remenant per desfer el sucre i perquè no s'enganxi. Ho farem fins arribar al punt de la caramel·lització.
Abocarem al motllo que anirà al forn la barreja de mantega i sucre. a sobre anirem posant els trossos de poma arribant a dues capes.
Ho posarem al forn a 180º C durant 30 minuts.
Passat aquest temps, ho traurem del forn i posarem per sobre la massa brisa doblegant el sobrant cap a dins.
Ho tornarem a posar al forn a 180ºC, 30 minuts més.
Passat aquest temps ja estarà feta. Només caldrà donar-hi la volta sobre el plat on ho servirem anant en compte de no cremar-nos amb el sucre que pugui sortir.