Etiquetes

Espaguetis a la carbonara


Ingredients:
  • 500 grs. d’espaguetis
  • bacó
  • 4 o 5 ous
  • 2 bosses de formatge ratllat
  • Nata líquida
  • Sal, pebre i oli
Preparació:
Posar al foc aigua havent afegit sal i una mica d’oli. Quan comenci a bullir posar els espaguetis. S’hauran de fer al gust (dente o més passats).
A una paella amb unes gotes d’oli, posar el bacó tallat a tires i fregir-ho.
Anar preparant simultàniament la massa. En un bol posar els rovells dels ous i la nata líquida i remenar-ho bé. Afegir el formatge ratllat i remenar-ho fins que no quedin grumolls. Quan estigui ben barrejat, posar una mica de pebre negre i remenar-ho bé.
Un cop tinguem fets els espaguetis, escorre’ls reservant el líquid per si ens cal més tard.
Ara si, barrejar a la mateixa olla on s’han fet els espaguetis, ara escorreguts, el bacó i la massa d’ou, nata i formatge.
Si ens ha surt massa espès, podem afegir una mica de l’aigua escorreguda dels espaguetis per fer-los més clars.