- 500 grs. d’espaguetis
- bacó
- 4 o 5 ous
- 2 bosses de formatge ratllat
- Nata líquida
- Sal, pebre i oli
Preparació:
Posar al foc aigua havent afegit sal i una mica d’oli. Quan comenci a bullir posar els espaguetis. S’hauran de fer al gust (dente o més passats).
Posar al foc aigua havent afegit sal i una mica d’oli. Quan comenci a bullir posar els espaguetis. S’hauran de fer al gust (dente o més passats).
Anar
preparant simultàniament la massa. En un bol posar els rovells dels ous i la
nata líquida i remenar-ho bé. Afegir el formatge ratllat i remenar-ho fins que
no quedin grumolls. Quan estigui ben barrejat, posar una mica de pebre negre i
remenar-ho bé.
Si
ens ha surt massa espès, podem afegir una mica de l’aigua escorreguda dels espaguetis
per fer-los més clars.